Uttak til landslaget i Kreativ lydighet

Søknad om landslagsplass er åpen for alle ekvipasjer med opprykk til klasse 3. Uttaket gjøres først og fremst ut i fra resultater fra norske stevner, og man må ha deltatt på minimum to norske stevner de siste 12 måneder. Resultater fra utenlandske stevner tas unntaksvis med i betraktningen.

Du som søker om landslagsplass må være forberedt på å satse engasjement, tid og penger. Man står selv for de fleste utgifter i forbindelse med mesterskapsreisene. Du må også sørge for at hunden har de vaksinasjoner, papirer etc som kreves.

Søknad sendes elektronisk via denne linken: Søknadsskjema

Søknadsfrist:  1. juli 2021

Om ikke lagene er fylt opp ved søknadsfristens slutt, forbeholder Kompetansegruppa seg retten til å invitere med ekvipasjer som i løpet av perioden fra søknadsfrist til påmelding mesterskap har kommet opp på et landslagsnivå.

Landslaget 2021

Disse skal representere Norge i Nordisk Mesterskap som arrangeres på hjemmebane i desember!

Vi gratulerer og heier på dere!

Jessica Karlgren og Storm (HTM)   Jessica Karlgren og HipHip (HTM)

Maria Schelin og Naala (HTM)   Marianne Ono Njøen og Nyx (HTM)

Eva Byrkjeland og Emmi
(reserve HTM)