19.12.2012 

Nordisk Mesterskap er vel overstått, og for Norges vedkommende gikk det riktig så godt. Det norske laget i freestyle tok BRONSE i lagkonkurransen. Alle på laget gjorde en fantastisk flott prestasjon! I HTM hadde vi ikke noe lag, men både Marianne og Ine viste fram flott heelwork.  Marianne Aas & Vikki og Annette Eggen & Enja gikk begge videre til den individuelle finalen i freestyle, og endte opp på hhv 4. og 8. plass! GRATULERER ALLE SAMMEN! Vi er stolte over å ha så flotte ambasadører for norsk kreativ lydighet!  

Resultatlister fra Heelwork: Innledende runde og Finalen 
Resultatlister fra Freestyle:  Innledende runde og Finalen

Filmer fra hele helgen finnes HER.

Stor takk til Svenska Kennelklubben for et flott arrangement! :)

11.12.2012 

Det nærmer seg Nordisk Mesterskap i Freestyle og Heelwork to Music. Det vil finne sted på Stockholm Hundmässa 15.-16. desember. Hvem som skal representere Norge kan du se HER. Vi ønsker de alle masse LYKKE TIL i mesterskapet! 

NB! Til glede for alle som sitter hjemme; det vil bli Live sendinger både lørdag og søndag. :)
Lørdag: HTM kl kl 09.00, FS kl 12.00 
Søndag: Finale HTM kl 09.30, Finale FS kl 12.45

26.11.2012 

Da er historiens første Norgesmesterskap i Kreativ lydighet avholdt. Og det ble en flott dag på Dogs4All. Sporten er fortsatt ung i Norge så det var ikke veldig mange deltagere, men de var desto mer eksklusive. :) Det var en god atmosfære rundt ringen. Bra med publikum. Et dyktig funksjonærteam. Strålende dommere. Og snille sponsorer. 

Norgesmester i Freestyle ble: Anniken Jensen & Scott
Norgesmester i Heelwork to Music ble: Anette Andresen & Pippi 

GRATULERER SÅÅ MYE!! Gratulerer også til alle de andre deltagerne for flotte prestasjoner! :)
Fullstendig resultatliste finnes HER.

Se bilder!

Dommer Emmy Simonsen har skrevet noen fine rapporter fra dagen:
http://dogdancingdagbog.wordpress.com/2012/11/26/dommer-i-norge/

http://eurohtm.wordpress.com/2012/11/25/the-norwegian-championship/

http://dogsportmag.eu/2012/11/26/emmy-at-the-dogs4all-judging-the-norwegian-championship

19.11.2012 

25. november avholdes det aller første Norgesmesterskapet i Kreativ lydighet. Stedet er Dogs4All på Lillestrøm. Vi starter opp kl 11.00 i Hall E, ring 38. Kom å se! :) 

10.10.2012 

Det er på tide å søke seg inn i landslagstroppen for 2013. Søknadsfrist er 1. november.

Har du lyst på jobben som landslagsleder? Den kan du også søke på innen 1. november. 

Les mer HER.

08.10.2012 

OEC i Praha er vel overstått. Norge endte med å delta med kun to ekvipasjer. Marianne & Vikki og Tina & Cindy gjorde alle fire en flott innsats! De endte på hhv 30. plass og 42. plass. 

Resultater HTM 
Lag: 1. Russland, 2. Danmark, 3. Belgia. 
Individuelt: 1. Anja Christiansen & Queeny, Danmark - 2. Pollina I'llina & Shteffi, Russland - 3. Galina Chogovadze & Sun Light Spot. 

Resultater FS
Lag: 1. Tsjekkia, 2. Rusland, 3. Belgia
Individuelt: 1. Yvonne Beline & Alice, Sveits - 2. Galina Chogovadze & Moja Nadezhda Rolly Royce, Russland - 3. Elke Boxoen & Puma, Belgia.

Øvrige resultater kan leses her: http://oec2012.wordpress.com/

18.09.2012 

Da er årets siste ordinære stevne avholdt. Det skjedde i idylliske omgivelser i Lunde, Telemark, 16 sept. Og for en avslutning det ble! For aller første gang ble det delt ut cert til norske ekvipasjer. STORE gratulasjoner til Marianne Aas & Vikki og Anniken Jensen & Scott. Fullstendig resultatliste finnes i terminlisten.

Nå er det EM/OEC i Praha som straks står for tur (29.-30. sept), deretter er det Norges Mesterskap (25. nov) og til slutt avsluttes året med Nordisk Mesterskap i Stockholm (15.-16. des). Her er det altså fortsatt masse å glede seg til! 

30.07.2012 

NKK inviterer til Norges første Norgesmesterskap i Kreativ lydighet. Det skjer på Dogs4All (Lillestrøm) 25. november. NFF er teknisk arrangør. Mesterskapet er åpent for alle, uansett klasse. Les mer på NKKs hjemmesider.

20.07.2012 

Følgende ekvipasjer er tatt ut til å representere Norge i EM (OEC) i Praha 29.-30. september:
Marianne Aas & Vikki (Australian sheperd)
Tina Hosen & Cindy (Beagle)
Aina Rønningen & Jippi (Parson russel terrier)

LYKKE TIL! :-) 
Les mer om landslaget i landslagsbloggen.

02.07.2012 

I juni har det vært avholdt hele fire stevner i Kreativ lydighet. Og det har jammen vært mye flott freestyle og heelwork å se, under varierende vær og føreforhold. Hele fem ekvipasjer har i løpet av sommeren klart å få opprykk til Freestyle klasse 3. Gratulerer til Marianne Aas & Vikki, Annette Eggen & Enja, Annikken Jensen & Scott, Tina Hosen & Cindy og Aina Rønningen & Jippi. Vi har også fått vår første ekvipasje med opprykk til  HTM klasse 3. Gratulerer så mye til Carola Brusevold & Felix. På toppen av det hele tok danske Johanna Allanach & Soda et cert i Sandefjord og er med det den andre ekvipasjen med tittelen Norsk Freestyle Champion, og den aller første som kan smykke seg med tittelen Nordisk Freestyle Champion. Gratulerer!!! 
  
Tusen takk til Norsk Belgisk Fårehundklubb, Moss og Omegn Hundeklubb og Sandefjord Hundeklubb for å ha arrangert stevner. Vi trenger flere klubber som følger deres eksempel. :-)

31.05.2012 

Fine bilder fra stevnet på Tretten er lagt inn i Galleriet. Gratulerer til Annette Eggen & Enja som fikk 1. premie i FS2. Og gratulerer til Anette Andresen som fikk 1. premie i HTM1. :-) 

20.05.2012 

Da er VM i Østrike over for denne gang. Marianne Aas & Vikki endte på en 13. plass og Jessica Karlgren & Sussi kom på 29. plass. Tina Hosen & Cindy måtte dessverre trekke seg pga sykdom. Det var 41 startende med i Freestyle og de 10 beste gikk videre til finalerunde. GRATULERER til Team Norway for en strålende innsats!! Norges aller første deltagelse i et VM!   

Franske Thierry Thomas & Ubac ble verdensmester individuelt i både FS og HTM (respekt!). 
Finland tok laggull i HTM og Tsjekkoslovakia tok laggull i FS. 
Øvrige resultater kan leses på EuroHTM  

17.04.2012 

Anniken Jensen inviterer til treningskonkurranse i Moss ( Moss og Omegn Hundeklubb sin treningsplass på Kambo ) Lørdag 28. April klokken 12.00. Denne dagen kan man trene på å delta i konkurranser. Man kan trene hele program eller man kan trene på å gå inn i ringen, - belønne å gå ut igjen, e.l. Det er bare DU som vet hva du trenger å trene på i forhold til å konkurrere. ALLE må være med å hjelpe til å jobbe , bl.a. med å sette opp ringen og eventuelt telt til dommer og musikkanlegg. Påmelding vil skje inne i klubbhytta slik at vi kan lage en startrekkefølge. Det blir ingen premier, - ei heller poeng fra dommere. Man kan gå inn i ringen flere ganger hver, men ikke bruke mer enn 4 minutter hver pr start. Antall ganger man får gå inn i ringen avhenger av antall deltagere. Meld ifra til Anniken Jensen på e-post om du vil være med. Det blir åpen kiosk på klubbhytta!

31.03.2012 

Følgende ekvipasjer er tatt ut til å representere Norge i VM i Østrike 18.-20. mai: 
Marianne Aas & Vikki (Australian sheperd) 
Jessica Karlgren & Sussi (Cavalier King Charles spaniel)  
Tina Kjerpeseth Hosen & Cindy (Beagle)

Vi gratulerer! Og ønsker alle tre lykke til i oppkjøringen mot VM. :-)  

18.03.2012 

Det ble en flott dag i Drammen Hundepark, med mye fin og kreativ lydighet. Gratulerer alle sammen! Særlig gøy er det at nye fjes dukker opp og gjør det så bra! Det lover godt for sporten :) Spesielt stor gratulasjon til Tina Hosen & Cindy som vant FS1 (med opprykksnapp), Marianne Aas og Vikki som vant FS2 (med opprykksnapp), og til Jessica Karlgren og Sussi som fikk opprykk til klasse 2 i HTM. Alle resultater ligger i Terminlisten.

TAKK til dommere Anniken Jensen og Anja M Schüller, og TAKK til alle gode hjelpere. Dere er helt uvurderlige! :-)

10.03.2012 

Marianne Aas & Vikki ble nr. 7 i dagens internasjonale freestylekonkurranse på Crufts. En fantastisk flott prestasjon!! GRATULERER SÅ MYE! Gjett om vi er stolte! :-) Franske Thierry Thomas vant nok en gang, foran skotske Heather Smith som nr 2 og tsjekkiske Vanda Gregorova som nr. 3. Konkurransen i sin helhet kan sees HER.  Marianne har startnr. 2

01.03.2012 

Årsmøtet er avholdt og nytt styre er valgt inn. Lykke til til det nye styret og til nye komitemedlemmer! Og TAKK for innsatsen til alle som har gått ut av styret og andre verv. :) 

23.02.2012 

Marianne Aas og Vikki skal representere Norge i den internasjonale konkurransen på Crufts 10. mars! Det er første gang Norge stiller med en ekvipasje her. Gjett om vi gleder oss! Her er startrekkefølgen. Det blir direkte oversendt web-TV fra hele helgen. Om du vil se mye bra freestyle og heelwork to music er det altså bare å sette av tid til å benke seg foran pc'n. :)