06.07.2019

Da er, tradisjonen tro, årets sommercamp og dobbeltstevne i Sluseparken vel overstått. Det ble en flott helg med mye forskjellig vær! :) Fredag og søndag var det stevne. Fredag kveld og lørdag var det kurs med svenske Märta Andersson og Moa Waern. Svært dyktige instruktører som gav masse ny inspirasjon til fornøyde deltakere. 
Resultatlister er lagt i terminlisten. Gratulerer til ALLE som var i ringen! 
TUSEN TAKK til flinke arrangører og medhjelpere!

09.06.2019

Forrige helg arrangerte Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb et maraton med hele tre stevnedager på rad. Fredag var det kveldsstevne i solskinn. Lørdag gikk stevnet innendørs i hallen på grunn av regn. Søndag foregikk utendørs i perfekt stevnevær. Det var tre flotte dager med masse fine prestasjoner og blide mennesker og hunder. Alle resultater ligger i terminlisten. Gratulerer til ALLE! Spesielt kan nevnes Jessica & Storm som i sin debut i HTM3 klarte å ta tre cert på tre dager. Og Aina & Zpidi som ble tildelt en spesiell hederspris i Mari og Fredrik sin lille Ingolf's minne. Ellers var det loddsalg og det ble utdelt mange fine premier som forhåpentlig vil gi inspirasjon til nye program i Kreativ Lydighet og belønninger til flinke hunder. Alt i alt var det en strålende helg hvor mange fikk gode opplevelser med sine elskede hunder.
TUSEN TAKK til flinke arrangører for en fantastisk innsats!

28.11.2018

Lørdag 24.11 fikk vi to nye Norgesmestere! GRATULERER SÅ MYE til Connie Lobsgaard & Dina, Norgesmester i Freestyle og til Eva Byrkjeland & Juba, Norgesmester i Heelwork to Music. 
Gratulerer også til alle andre med flotte prestasjoner denne dagen. Resultatliste fra alle klasser er lagt i terminlisten

TUSEN TAKK til det dyktige mannskapet, med stevneledere Elina Mauno og Aina Haave i spissen, som sørget for at det ble en flott stevnedag. TAKK også til dommere, og særlig til finske Salla Haavisto som kom langveisfra. 

17.07.2018

VM er rett rundt hjørnet! Vi ønsker Marianne & Nyx og Marianne & Vega LYKKE TIL og håper det blir mange gode opplevelser å ta med seg videre.  Anniken & Scott har dessverre måttet trekke seg av helsemessige årsaker.  Freestyle går lørdag 21. juli. Norge har ingen deltagere i HTM. Det blir Live Streaming og alle som vil kan følge VM direkte HER.

04.07.2018

Da er sommerens store begivenhet med dobbeltstevne og sommercamp overstått. Det ble en varm og flott helg i vakre omgivelser i Sluseparken i Lunde! Fredag og søndag var det stevne. Lørdagen var viet privatleksjoner med finske Salla Haavisto. Hun er et oppkomme av kreative ideer, og alle som deltok fikk god hjelp til å utvikle sin koreografi videre. Små detaljer kan løfte et program til nye høyder. :)
Resultatlister fra begge dager er lagt i terminlisten. Gratulerer til ALLE som var i ringen!
Og spesielt stor gratulasjon til Marianne Mehti & Vega  som tok cert i FS både fredag og lørdag og dermed kan smykke seg med tittelen Norsk Freestyle Champion. :)
TUSEN TAKK til flinke arrangører, med Mona Mundal og Eva Byrkjeland i spissen. Og takk til Royal Canin  som sponset med flotte premier.

27.05.2018

TUSEN TAKK til Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb som arrangerte to flotte stevnedager forrige helg (19. og 20. mai). Gratulerer til alle som var i ringen og ekstra stor gratulasjon til Jessica Karlgren & Maia som tok sitt tredje cert i HTM, og til Connie Lobsgaard & Dina og svenske Erika Johansson & Oggie som begge tok cert i FS. Resultatene er lagt i terminlisten.

01.05.2018

Resultater fra stevnet 22/4 er lagt i terminlisten. Resultater fra Trikseprøven kan lastes ned HER.
Gratulerer til alle som stilte til start og spesielt stor gratulasjon til Marianne Njøten & Nyx som tok sitt tredje cert, og dermed kan titulere seg norsk FS Champion! :)
TUSEN TAKK til alle som hjalp til!

11.04.2018

Årets første stevne ble avholdt 7/4 i Drammen Hundepark. TUSEN TAKK til Norsk Belgisk Fårehundklubb, avd Oslo/Akershus for et strålende arrangement. Ekstra hyggelig var det med storfint besøk av langveisfarende fra Finland. Gratulerer til alle som var i ringen! Og spesielt stor gratulasjon til Anniken Jensen & Scott og Jessica Karlgren & Maia som tok hhv sitt tredje og andre cert. Og til Nadja Böckerman som tok cert i både FS og HTM. Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten.

For første gang ble det avholdt Trikseprøve i Norge. Seks deltagere stilte og alle besto prøven. Gratulerer! :)

18.03.2018

Hei alle kreative hundeelskere! Vi har påbegynt ett nytt år, med nye stevner i planlegging! Vi i styret er veldig glade for alle gode tips til premier! Send gjerne inn dine kreative forslag til Styret!

14.03.2018

Årsmøtet ble avholdt 11. mars. Velkommen til nye og gjenvalgte medlemmer i Styret, Kompetansegruppen og andre verv. Stor takk for at dere vil gjøre en jobb for NFF og kreativ lydighet! Og tusen takk til de som har takket for seg og gått ut av verv. Dere har gjort en uvurderlig innsats! 

Etter Årsmøtet ble det delt ut priser til Årets Hunder 2017GRATULERER alle sammen! 

10.12.2017

Forrige helg fikk vi to nye Norgesmestere! GRATULERER SÅ MYE til Marianne Elise Mehti & Vega, Norgesmester i Freestyle og til Jessica Karlgren & Maia, Norgesmester i Heelwork to Music.
Gratulerer også til alle andre med flotte prestasjoner denne dagen. Resultatliste fra alle klasser er lagt i terminlisten

TAKK til alle gode hjelpere med stevneleder Hanne Backe-Mathiesen Henriksen i spissen. TAKK til alle dommere, og særlig til danske Emmy Marie Simonsen som kom langveisfra. Og takk til velvillige sponsorer; Vigor & Sage og I Love Dogs 

14.11.2017

Forsinkede gratulasjoner til Marianne O. Njøten & Nyx (FS), Marianne Mehti & Vega (FS), Jessica Karlgren & Maia (HTM), Tina K. Hosen & Bianca & Cindy (HTM) for fantastisk innsats ved Nordisk Mesterskap i Danmark 30. sept/1. okt. Marianne & Nyx kvalifiserte til finaleplass og endte på en flott 7. plass! Vi er stolte av dere alle sammen. :)

19.09.2017

Gratulerer til Hanne Bache-Mathiesen Henriksen, Marianne Ono Njøten, Vigdis Bæver Larsen og Sidsel Andresen for gjennomført og bestått dommerutdannelse i Kreativ lydighet. TAKK for at dere vil bruke tid og krefter som dommere i sporten vår! :)  Ny oppdatert dommerliste.

05.09.2017

TUSEN TAKK til Kongsberg Hundeklubb som arrangerte et veldig flott stevne på søndag 3/9. Som vanlig var det masse flott å se. Ekstra stas med storfint finsk besøk! Og gøy med to deltagere i 6+ :)  GRATULERER til alle med flotte prestasjoner. Resultater er lagt i terminlisten.

26.07.2017

Landslaget som skal representere Norge i Nordisk Mesterskap i Danmark 30. sept-1. okt er tatt ut. Vi gratulerer og ønsker lykke til! 

04.07.2017

Sommerens store begivenhet med dobbeltstevne og sommercamp er overstått. Det ble en fantastisk helg i den kreative lydighetens tegn! To PRIMA instruktører, Anita Axelsson og Lizette Olausson, gav oss ny kunnskap og massevis av inspirasjon. Alt fra mental trening til finsliping av små detaljer var på agendaen. Fredag og søndag var det stevne. Resultatlister fra begge dager er lagt i terminlisten. Gratulerer til ALLE som var i ringen!
Og spesielt stor gratulasjon til Marianne Ono Njøten & Nyx som tok sitt første cert i FS. :)
TUSEN TAKK til flinke arrangører, med Mona Mundal og Eva Byrkjeland i spissen. Dere er gull! Og takk til Vigor & Sage som sponset med flotte premier.

22.05.2017

Årets første utestevne har gått av stabelen i helgen. TUSEN TAKK til Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb som arrangerte to fabelaktige stevnedager. For en dyktig og positiv gjeng! Takk også til våre trofaste dommere! Det var mye god energi rundt ringen, og alle heier hverandre fram. Beste miljøet! :) Gratulerer til ALLE med flotte prestasjoner. Dessverre var det ingen klasse 3 startende denne helgen, men det er heldigvis mange nye som er i ferd med å klatre oppover i klassene. Resultatlister fra begge dager kan finnes i terminlisten

03.04.2017

Nytt stevne avholdt i Drammen Hundpark 2. april. TUSEN TAKK til alle fantastiske hjelpere med stevneleder Annette Borge Olsen i spissen. Tusen takk til våre kjære dommere! Og takk til Royal Canin og Canelana som sponset oss med premier. Gratulerer til alle startende med flotte prestasjoner! Denne gangen en spesielt stor gratulasjon til Tina Hosen & Bianca som tok sitt tredje cert og dermed er ny norsk HTM Champion. Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten.  

27.03.2017

Årets første stevne ble avholdt 25/3 i Drammen Hundepark, og sesongen 2017 er dermed i gang. TUSEN TAKK til Norsk Belgisk Fårehundklubb, avd Oslo/Akershus for et strålende arrangement. Og det med rekordhøy deltagelse med hele 28 ekvipasjer! :) Gratulerer til alle som var i ringen! Og spesielt stor gratulasjon til Annette Eggen & Milly som tok sitt tredje cert og dermed er norsk freestyle Champion!  Fullstendig resultatliste er lagt inn i terminlisten

27.03.2017

Årsmøtet ble avholdt 5. mars. Velkommen til nye og gjenvalgte medlemmer i styret og kompetansegruppen. Takk for at dere vil ha verv i NFF! Og tusen takk for alt godt arbeid til de som har takket for seg og gått ut av verv. Dere har gjort en uvurderlig innsats! 

Etter Årsmøtet ble det delt ut priser til Årets Hunder 2016 
Årets Hund Freestyle: Jacqueline & Hanne Bache-Mathiesen Henriksen
Årets Hund Heelwork to Music: Juba & Eva Byrkjeland
Årets Hund FS klasse 2: Milly & Annette Eggen
Årets Hund HTM klasse 2: Cindy & Tina Hosen
Årets Hund FS klasse 1: Ellen & Ellen-Elisabet Lund
Årets Hund HTM klasse 1: Hip-Hip & Jessica Karlgren 

GRATULERER! 

08.02.2017

Vi ønsker all mulig hell og lykke til Hanne Bache-Mathiesen Henriksen & Jacqueline som deltar på CRUFTS denne helgen. Den internasjonale konkurransen går av stabelen lørdag kl 13.50 (norsk tid) og kan følges direkte via Crufts - YouTube kanal  Startrekkefølgen finner du HER

08.12.2016

Store gratulasjoner til Cecilie Torp & Iwo (HTM), Hanne Bache Mathiesen Henriksen & Jacqueline (FS), Connie Lobsgaard & Dina (FS), Annette Eggen & Milly (FS), Marianne Ono Njøten & Qatla (FS) for vel gjennomført deltagelse i Nordisk Mesterskap i Stockholm. Vi fikk ingen til finalen, men alle gjorde uansett en fantastisk flott innsats. Vi er stolte av dere! :)

20.11.2016

Da er Norgesmesterskpapet og kl 1 og 2 på Dogs4All, Lillestrøm vel overstått. Og for en bra dag det ble! 
Våre to nye dyktige Norgesmestre er Hanne Bache-Mathiesen Henriksen & Jacquline i Freestyle (for 2. året på rad!) og Tina K. Hosen & Bianca i Heelwork to Music (og det i deres debut i klasse 3!) GRATULERER SÅ INDERLIG MYE BEGGE TO!  
Det ble også delt ut hele fire cert denne dagen (to i hver gren). Gratulerer! Og gratulerer til alle andre ekvipasjer som stilte til start. Det var SÅ mye bra å se i alle klasser!  Fullstendig resultatliste fra dagen er lagt inn i terminlisten

TUSEN TAKK til NKK og alle fantastiske medhjelpere i NFF, med stevneleder Mari Gøbel i spissen. Dere fortjener all mulig heder og ære for et godt gjennomført arrangement. Og TUSEN TAKK til våre tre supre dommere! I år var vi så heldige å få med oss Anita Axelsson (Sverige) som hoveddommer. 

Nå er det opplading til Nordisk Mesterskap 3. og 4. desember i Stockholm. :) Se hvem som stiller for Norge HER.

11.10.2016

Tusen takk til Norsk Schipperke Klubb, og deres fantastiske medhjelpere, for et flott arrangert stevne i Telemarkshallen lørdag 8. okt. Flott å være innendørs og med gode forhold rundt ringen. Gratulerer til alle som var med!  Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten.

Listen for Årets Hund er også oppdatert. Nå er det kun ett stevne igjen som kan endre på rekkefølgen. ;)

26.09.2016

Tusen takk til Indre Østfold Hundeklubb, og alle gode medhjelpere, som arrangerte et flott stevne i Askim på søndag. Som vanlig var det en herlig stemning rundt ringen, og masse fint å se! Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten.  

Listene for Årets Hund er oppdatert. Det er tett i toppen i noen klasser og nå er det kun to stevner igjen dette året. ;)

STORE gratulasjoner til Cecilie Torp & Iwo (HTM), Connie Lobsgaard & Dina (FS) og Marianne O. Njøten & Qatla (HTM og FS) som alle gjorde en flott innsats i OEC i Østrike. Det havnet på henholdsvis 24. plass, 43. plass og 48. i HTM/53. i FS. 

17.09.2016

Open European Championship (OEC) i Østrike er rett rundt hjørnet, nærmere bestemt 23.-25. september. De som skal representere Norge er Cecilie Torp & Iwo (HTM), Connie Lobsgaard & Dina (FS) og Marianne O. Njøten & Qatla (HTM og FS). Vi ønsker de god reise og masse LYKKE TIL! Se mer under Landslag

30.08.2016

Tusen takk til Kongsberg Hundeklubb som arrangerte et flott stevne på søndag. Det var bra deltagelse og masse fint å se! Dessverre gjorde regnet det vanskelig for noen, men værgudene er det ingen som rår over. Gratulerer til alle som var i ringen. Og ekstra stor gratulasjon til Aina Rønningen & Jippi som hentet hjem sitt 3 dje cert og er dermed ny norsk Champion i FS! :)  Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten.

20.06.2016 

Den tradisjonsrike Kanaldansen ble avholdt søndag 19. juni,  i idylliske Sluseparken i Lunde (Telemark). Vakrere omgivelser, finere vær og bedre stemning kunne vi ikke bedt om. Og for noen flotte ekvipasjer vi har. Vi fikk kjenne på mange følelser og smil, latter og tårer avløste hverandre. Gratulerer til ALLE med flotte prestasjoner! :)  Resultater er lagt inn i terminlisten.

TUSEN TAKK til alle som bidro til at det ble en så bra og hyggelig dag!

30.05.2016

Tusen takk til Norsk Shih Tzu Klubb som arrangerte stevne i Brumunddal søndag 28/5. Gratulerer til alle ekvipasjer som var i ringen. Fullstendig resultatliste er lagt i terminlisten

22.05.2016

Tusen takk til Fredrikstad og Omegn Brukshunklubb som arrangerte et flott stevne i går. Vi fikk ekstra publikum da Plankevalpen ble arrangert samtidig, og både publikum og deltakere koste seg i finværet! Gratulerer til alle som var i ringen. Og denne gangen går det en spesielt stor gratulasjon til Aina Rønningen og Jippi som tok sitt første cert i FS3. Fullstendig resultatliste ligger i terminlisten.

03.04.2016

Tusen takk til Norsk Belgisk Fårehundklubb som arrangerte et flott stevne i Drammen Hundepark i går (2/4). Gratulerer til alle startende! Spesielt stor gratulasjon til Tina Hosen & Cindy og Eva Byrkjeland & Juba som begge tok sitt tredje cert i hhv FS3 og HTM3, og vi har dermed to nye Champions! Fullstendig resultatliste ligger i terminlisten.

15.03.2016

Søndag 13. mars ble årets første stevne arrangert i Drammen Hundepark. Hele 24 ekvipasjer stilte til start. Og her var det veldig mye bra å se. Både fra "gamle" gode travere og fra nye spennende ekvipasjer. TUSEN TAKK til alle som bido til at det ble en flott hundedag. Alle resultater er lagt inn i terminlisten

Etter stevnet var det Årsmøte. Velkommen til nye medlemmer i styret og kompetansegruppen, revisorer og valgkomite. Takk for at dere vil ha verv i NFF. Og tusen takk for alt godt arbeid til de som har takket for seg og gått ut av sine verv. Dere har alle gjort en uvurderlig innsats! 

05.01.2016

Godt nytt år! :) 
Norsk Freestyleforening søker flere medlemmer! Hvis ditt hjerte banker for freestyle og heelwork, ber vi deg støtte oss med ditt medlemsskap. :)

Foreningen drives på dugnad og vi er avhengig av at alle med hjerte for denne glade sporten bidrar på sin måte. Det koster å arrangere stevner: vi må kjøpe premier, sløyfer og dommergaver, og kanskje leie hall. Vi prøver også å gi litt økonomisk støtte til de som deltar i mesterskap. Betaler du ditt medlemsskap for 2016, tar du del i vårt fellesskap og bidrar til det økonomiske. Hvis du i tillegg har tid og ork til å bidra på andre måter, blir vi kjempeglade for det! Vi trenger folk som kan hjelpe til på stevner og vi trenger folk i ulike komiteer og styrer. Ta gjerne kontakt med en av oss i styret! :)

Les mer om hvordan du blir medlem HER.

23.11.2015

På stevnet i Drammen Hundepark ble det også delt ut priser til Årets Hunder 2015. Kåringen er basert på alle offisielle stevner i 2015. GRATULERER SÅ MYE!

22.11.2015

Lørdag 21. november var det Norges Mesterskap i Kreativ lydighet i Drammen Hundepark. I tillegg var det vanlig offisiell klasse 1 og 2 i begge grener. Det var rekordstor deltagelse med hele 29 ekvipasjer totalt! De gjeve Norgesmestertitlene gikk til Hanne Bache-Mathiesen Henriksen & Jacqueline i FS og Eva Byrkjeland & Juba i HTM. GRATULERER SÅ MYE!!

Det var veldig mye flott freestyle og heelwork å se i de andre klassene også. Gratulerer til alle som stilte til start. Vi gleder oss til å følge dere videre. :)

Alle resultater fra dagen er lagt inn i terminlisten.

Tusen takk til alle medhjelpere, og spesielt stor takk til stevneleder Vigdis Larsen for nok en strålende innsats! Tusen takk til de tre supre dommerne! Og vi var ekstra heldige som hadde fått svenske Frida Binette som hoveddommer denne gangen. 

18.11.2015

Vi har fått gjennomslag for vår søknad om mellomtitler i klasse 3 FS og HTM og søknad om å la dommere dømme og starte samme dag. Søknadene er behandlet i NKKs Sportshundkomite og vedtakene er som følger:

MELLOMTITLER I FS3 OG HTM3
Sportshundkomiteen vedtar innføring av Mellomtitler i Kreativ lydighet klasse 3 slik:

Heelwork to Music klasse 3 = HTMIII
Freestyle klasse 3 = FSIII

Tittelen tildeles hund som har tre 1. premier i hhv Heelwork to Music klasse 3 og Freestyle klasse 3 etter 1.1.2015 og gjøres gjeldende på lik linje med øvrige mellomtitler.

SØKNAD OM Å DØMME OG STARTE SAMME DAG
Sportshundkomiteen vedtar at prøveordningen som fremgår av prøveregelverket for Kreativ lydighet punkt 8.8, utvides frem til neste revidering av regelverket for Kreativ lydighet.

22.10.2015

Det vil dessverre ikke bli noen norsk deltagelse ved årets Nordiske Mesterskap i Finland 5.-6. desember. Av ulike grunner har alle aktuelle ekvipasjer takket nei til å delta. Siden vi er et lite miljø med få utøvere på høyt nok nivå blir det dessverre svært sårbart. Men vi håper på å komme sterkt tilbake neste år. Og ønsker Finland, Danmark og Sverige all mulig lykke til i desember!

07.09.2015

Det har vært stevne i både Kongsberg og Askim. TUSEN TAKK til Kongsberg Hundeklubb og Indre Østfold Hundeklubb for fine arrangement med god deltagelse!
I Kongsberg ble det delt ut et cert i både HTM og FS. Svenske Zandra Hamrèn & Exzi tok certet i HTM, og vår egen Hanne Bache-Mathiesen Henriksen & Jacqueline tok sitt tredje cert i FS og er med det den andre norske ekvipasje med FS Championat. GRATULERER! :)
I Askim kom det storfint besøk fra både Sverige og Finland. Og det ble delt ut to cert i både HTM og FS. Veldig gøy for det norske pulikumet å få se Kreativ lydighet fra noen av nordens aller beste utøvere! :) Gratulerer forøvrig til alle startende med flotte resultater! I Askim ble også Cecilies Hederspris delt ut for andre gang. I år gikk den til Astrid S. Pederesen & Lily. For utmerket samspill, glede og kontakt i ringen.

Resultater fra begge stevner er lagt inn i terminlisten.

15.06.2015

Kanaldansen ble tradisjonen tro avholdt søndag 14. juni,  i idylliske Sluseparken i Lunde, Telemark. Vakrere omgivelser, finere vær og bedre stemning kunne vi ikke bedt om. Gratulerer til alle med flotte resultater. Også denne gangen hadde vi fint besøk fra Sverige. Erika Johansson og Oggie tok cert i HTM og er med det ny norsk Champion i HTM. Gratulerer så mye!! :)  Resultater er lagt inn i terminlisten.

TUSEN TAKK til alle som bidro til at det ble en så bra og hyggelig dag!

30.05.2015

TUSEN TAKK til Bø og Sauherad Hundeklubb som arrangerte stevne i Bø dag. I godt samkvem med rallylydighet. Værgudene var ikke like blide denne gangen, men folk og hunder lot seg ikke affisere nevneverdig av det våte og kalde. Gratulerer til alle og enhver for gode prestasjoner. Ekstra hyggelig var det med svenske besøk. :) Og ekstra gratulasjon til de to som tok cert; Margareta Löfgren & Trubbel (HTM) og Hanne & Jacqueline (FS). Resultater er lagt inn i terminlisten.

Husk neste stevne i Lunde, Telemark 14. juni!

24.05.2015

I går var det stevne i Fredrikstad. TUSEN TAKK til Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb for gjennomføring av et meget godt arrangement. Alt gikk på skinner! Og til og med værgudene var i godt humør. Strålende sol, fin musikk, blide mennesker, glade hunder, herlige kreative framføringer i ringen, flotte rosetter og premier - en dag kan nesten ikke bli mer fullkommen. :) Det ble delt ut TO fine cert i FS. GRATULERER til Hanne & Jacqueline og Marianne & Qatla! En historisk begivenhet fant også sted - i form av Norges første mannlige fører i ringen. Thomas Elisenberg & Renka debuterte i FS 1 og gikk hen og vant hele klassen. Til stor glede og jubel! :)  GRATULERER for øvrig til alle deltagere med flotte prestasjoner! Resultatlister er lagt inn i terminlisten.

Neste stevne er allerede om en uke (30. mai). I Bø i Telemark!

17.03.2015

Søndag 15. mars ble årets første stevne avholdt, og det ble en flott dag i Drammen Hundepark. Hele 19 ekvipasjer stilte til start. Det var flere dyktige debutanter. Mange gode "gamle" travere. Og ikke minst flere svært sjarmerende og lovende rekrutter. Dette lover bra for framtiden! GRATULERER til alle med flotte prestasjoner! Resultatliste er lagt inn i terminlisten.  

TUSEN TAKK til alle fantastiske hjelpere med stevneleder Vigdis Larsen i spissen, dyktige dommere og trivelig publikum! Og TUSEN TAKK til snille sponsorer av premier DIN BESTE VENN og ROYAL CANIN

16.03.2015

På årets første stevne ble det delt ut priser til Årets Hunder 2014. Kåringen er basert på alle norske offisielle stevner i 2014. GRATULERER SÅ MYE!! :)

 

 

Aktuelt 2013

Aktuelt 2012

Aktuelt 2011